Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

Söndag: Götgatan 38

Kategori: 1500 Liv

"1500 TACK psykiatrin.blogg för tändhjälpen i Sthlm,
och TUSEN TACK för ALLA ni andra ute i landet som tände för
alla liv som släcks varje timme/dag/vecka/år...
VARJE SÖNDAG GÖR VI OM DETTA NU FÖR ATT FÅ EN NOLLVISION MOT SJÄLVMORD!

<3 Peter & psykiatrin.blogg.se"

Tack för alla kommentarer på bloggen och tända ljus <3





På Söndag är vi på Götgatan 38 kl. 22.00 utanför Foutain House Stockholm


Sponsorer:






På plats:

Radio Totalnormal

logo_red_background

och

prof. fotograf L




och
DU.

Ta med dig 10h-marschaller.

Ses där om du vill starta
en förändring.

Relaterat: Arlene försökte 5 gånger

KOMMENTARER:

  • L säger:
    2010-11-26 | 19:16:07
    Bloggadress: http://violentdreams.blogg.se/

    absolut, jag kommer! har tyvärr ingen tid att fixa marschaller så det får bli en annan gång.

  • Peter Dorch säger:
    2010-11-27 | 21:48:18
    Bloggadress: http://www.1500liv.se

    Det är faktiskt Sveriges Fontänhus (googla eller sök på Fecebook) som är Sponsor nr 2 - bara så ni vet :) <3 P

  • josip grzetic säger:
    2010-11-28 | 09:07:49

    Att våga visa sitt jag, att våga säga nej. Att stå för något och stötta borde vara varje människans självklarhet. det sorgliga är att vi vågar ej, vi är ytliga, det viktiga är om vi har tacos på matbordet än att ge stöd. att inte se en människa i nöd är det största brottet någon kan göra mot en medmänniska. då är vi medbrottsliga. Att visa empati och förståelse att se varandra och ge en kram våga se smärtan och på detta sätt fånga upp alla dem som är i sorg, som har rädsla och ett mående som kommer få ett tragiskt slut. men vi vill inte se vi blundar , det är lättast att inte vilja se, att gömma sig bakom det normala, det trygga än att ta strid för någon. tackar er alla som vågar ta strid för en medmänniska i nöd och säga nej till det som begås bakom stängda dörrar.



    en låt till alla er som vågar.

    http://www.youtube.com/watch?v=6VqRlO3wa1A



    kram

  • josip grzetic säger:
    2011-01-19 | 14:36:13

    Ett nytt år med nya förväntningar för oss alla, om jag skulle önska så hade det varit att vi alla ser dem som är i behov av värme och kärlek. se dem och våga se den handen som är inuti taggtråden se inte endast taggtråden. Så många som hamnar i kris och har då verkligen behov av vårt förstående hjärta, av vår värme och styrka, anklaga inte dem att inte orka eller att inte förstå om inte ens "du" kan förstå dem som har hamnat i kris.Vi har alla bagage och en tung ryggsäck att bära. Men det är endast då vi ser dem där dom är, här och nu, som vi kan hjälpa dem som är i nöd. Att bära ensamhet är tungt nog att då även bära smärtan som har förorsakat krisen kan vara förödande. Våga se dem och inte döma

    dem efter stickan i deras öga utan våga även se stocken i ditt eget öga för endast då kan "du" förstå dem alla av oss som ber om hjälp och en kram eller sms/ tel samtal. som ger känslan av vänskap och tillhörighet. slå inte på den som redan ligger. våga ge kärlek och våga se. Att vara vuxen är just att våga se och våga erkänna fel och brister och vem vi är. ingen är perfekt men vi är alla unika och alla har rätt att älska och bli älskade , att känna kärlek o ge kärlek. utan att bli bedömda av vem vi älskar eller hur vi ser ut. Alla har vi rött blod och ett hjärta som känner. ta hand om er och våga möta alla, sträck ut er hand. säg inte endast " oj vad tragiskt, sorgligt man borde göra något." utan att våga förändra deras öde.

Kommentera inlägget här: