Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

Skriv Under

Kategori: Information



EDION

Edion"


HIEDRA

"Hiedra är det spanska ordet för murgröna. Det representerar mig väldigt bra. Jag är en kvinna som för två år sedan fick en diagnos och för första gången började jag kunna förstå mig själv och precis som en klätterväxt så tar jag mig hela tiden uppåt. Det tar sin lilla tid, men uppåt går det. På denna blogg tänkte jag dela med mig av mina tankar och mina framsteg mot mitt nya liv. Detta är mitt ventilationshål, min dagbok."



NAMNINSAMLING!

Lägg inte ner mellanvårdsteamet! Då finns ingenstans dit vi som anses funktionsnedsatta p.ga psykiskt mående kan ta vägen!

Insamlingen har 138 Underskrifter


Mellanvårdsteamet i göteborg specialiserar sig på oss som har såpass svåra psykiska problem att vi inte kan få hjälp någon annan stans. Vi har blivit remitterade till mellanvårdsteamet just för att vi inte kunde få hjälp hos den psykiatriska mottagningen vi gick på innan.

Många av oss har såpass svåra problem med orken att vi inte kan ta oss till vår kontakt för behandling, och just för detta ändamål har mellanvårdsteamet tillgång till bil, för att kunna hämta, lämna eller till och med göra hembesök hos den som inte orkar sig upp ur sängen.
Vi får hjälp med att söka till försäkringskassan, eftersom vi inte orkar själva, vi får hjälp upp till fem dagar i veckan, med ett engagemang som gör det omöjligt att känna sig missförstådd eller som att man inte tas på allvar.

Den här sortens kompetens finns inte inom primärvården utan mellanvårdsteamet, så lägg inte ner det!




KOMMENTARER:

  • mikaela säger:
    2010-10-29 | 00:04:35
    Bloggadress: http://mikeliii.blogg.se/

    Har skrivit på och lagt upp info i min blogg om detta! hoppas några av mina läsare också skriver under! det vore sämst om det läggs ner ju! :(

  • Hiedra säger:
    2010-10-30 | 11:02:53
    Bloggadress: http://hiedra.blogg.se/

    Skulle hemskt gärna vara med på denna blogg, stå med på listan med min blogg.

  • Max Hobstig säger:
    2010-11-03 | 08:21:13
    Bloggadress: http://sniffaren.wordpress.com/2009/11/25/psykakuten/

    Den psykiatriska verksamheten är väl inte vad man skulle önska, i vart fall inte om man ser till patienterna i första hand. Jag har i alla fall skrivit på, eftersom psykiatrin alltid varit en av mina hjärtefrågor.



    Jag lägger en länk under mitt namn som jag vet att du läst tidigare. Saken är nämligen den, att jag under åren lärt mig en del om hur bloggar skall se ut. Jag har därför flyttat över några av mina gamla texter till det nya stället för att de inte skall hamna i skymundan :-)



    Vänliga hälsningar // Max

  • K säger:
    2010-11-11 | 16:19:07
    Bloggadress: http://screamoutloudly.blogg.se/

    nu har jag också skrivit under! =)

Kommentera inlägget här: