Välkommna ska ni vara!"Hej det är så att jag har skaffat en hemsida http://www.saramodigh.n.nu som handlar om självskador. P
å hemsidan finns lite allmäninformation om självskador och lite tips och råd på hur man kan göra för att ta sig ur sitt självskadande.
Jag har även gjort ett forum på hemsidan där man kan diskutera självskador.
http://sjalvskador.969652.n3.nabble.com/ (länk till forumet)

Jag undar om de finns någon har som vill bidra med sina tips på hur man bäst slutar och vill dela med er av vad som funkat för er så får ni gärna skriva de i forumet."

Rehabalice
http://rehabalice.wordpress.com/

"Välkommen till mitt liv som är som en kringvandrande cirkus. Här finns
hånskrattande clowner, elefanter och en exlusiv freakshow!"

http://reddarkness.blogg.se/

"Hej :)
jag heter alexandra och är en femton årig tjej som följt denna blogg ett tag men eftersom jag har en ganska nystartad blogg så tänkte jag passa på och säga att jag också skulle vilja bli en av alla underbara bloggare här!
Just nu är jag i ett stort vägskäl med min depression och självmordstankar men även med min bulimi. Jag vet inte längre vilket väg jag ska ta eftersom jag blivit nobbad av dbt och psykos teamet. Men jag kämpar oftas och hoppas åter uppta mina vanliga studier! I bloggen skriver jag om min vardag och mina tankar och känslor. H

Ha de bra ,kramis"
"Hej. 
Jag är en 22årig bipolär tjej som har startat en blogg om mitt liv och mina dagar
och hur det är att ha en psykisk sjukdom.
Skulle bli jätteglad om ni kunde länka till den på eran blogg :)
http://motpoler.blogspot.com/
kramar"


Flickan som valde livet!
"Hej är en 26 årig tjej som sedan några år tillbaka har anorexia.Följ med mig på min resa mot ett liv utan ätstörningar genom med och motgångar, hopp och förtvivlan!Här försöker jag dela med mig om mitt liv som ätstörd och om min dagliga kamp mot fröken anorexia.Välkommna."Annelie
Hej jag är en 25 år tjej som har varit inlagd på psyk tre gånger.
Allt resulterade i att jag fick min diagnos Asperger. Jag får mer hjälp nu hoppas det blir sista gången på psyk, aldrig mera psyket nej, tack inte igen.
Min blogg handlar om min vardag, hur jag mår, foto, dikter, kloka ord m.m , tack och hej,från mej!

ADHD-vecka

Mezza som är en gammal bloggare :) och har varit med då de gamla grekerna bloggade
har som vanligt levererat med ett inlägg om Adhd Awareness Week

"ADHD Awareness Week Sweden finns för att skapa uppmärksamhet och förståelse för ADHD. Under en vecka varje år, visar vi landet runt genom små och stora aktiviteter att det finns goda möjligheter för människor med ADHD att leva ett bra liv. Vi vill särkilt lyfta fram och uppmärksamma de starka sidorna och de goda mänskliga egenskaperna ."

26/9 Bokmässan, Göteborg, Madelein Larsson Wollnik signerar sin nya bok.

26/9 kl. 15.00 Föreläsning om ADHD/ Aspergers Syndrom Henrik d.Ragnevi

26/9 14.00 Slottsskogen, Göteborg Storträff för alla intresserade av ADHD .Talare ca kl 15.00 Ari Tuckman från USA.

28/9 St Gertrud, Malmö kl.9.30 ADHD conference on Multimodal Treatment Sari Solden , Ari Tuckman från USA .Heldag på Engelska. Tema Acceptance.

28/9 Örebro föreläsning Lotta Abrahamsson

29/9 Sahlgrenska Göteborg, Hjärtats sal kl.19.00 ADHD och relationer. Sari Solden och Dean Solden från USA.

30/9 Göteborg Föreläsning om ADHD Pernilla Ekström.


Mentor

Psykiatrin.blogg.se gillar..."Mentor Sverige är en ideell organisation som tillsammans med svenskt näringsliv och volontärer arbetar med att förebygga våld och drog- användning bland ungdomar. 


Jag tänkte ge mitt stöd för någon i Stockholm.
Gå med om Du skulle vilja ha en Mentor eller vilja vara en :)


Clarisse & Minna


En ny bloggare till samlingen :) Välkommen CLARISSE!


"Jag är en tjej på 22 år med emotionell personlighetsstörning. Jag skriver mest om min vardag och allt som hör därtill, men lägger även in foton jag tagit och dikter jag skrivit. Jag är sjukskriven sedan i februari, och läser egentligen till socionom, vilket jag hoppas kunna uppta till våren. "


http://clarisseaeabeatrix.wordpress.com/MINNA

"Hej! Jag skulle också gärna vilja vara en av alla fina bloggare här. Har ganska nyligen kommit i kontakt med psykiatrin och vore roligt och stöttande om jag kunde få dela med mig och få reda på mer från andra!
Mvh: Minna <3"

InfernoHej! Vi hamnade i ett litet akutläge här inför en inspelning till ett avvåra reportage.
Vi behöver en medverkande till, som är anhörig till någon som har enpsykisk sjukdom. OM du känner någon förälder som skulle kunnatänka sig att ställa upp på en intervju (en bild bara) och berätta omhur det är att vara anhörig till någon som har en psykisk sjukdom fårdu gärna höra av dig.Vet du någon får du gärna vidarebefodra detta mailet till dom och bedom så snart som möjligtringa oss på Infernoredaktionen.

Kontaktperson: Gabriel Gonzales tfn08 - 784 00 00, UR. Mail: gon@ur.seOM INFERNO:Inferno - Utbildningsradions reportageserie om att leva med psykisk ohälsa.
"Du är inte ensam. Överallt finns människor som är drabbade. Det är inte farligt att prata om det, även om det kan göra ont. TV-serien"Inferno" tar avstamp i åtta människors berättelser och personligaerfarenheter av att leva med psykisk ohälsa. De dokumentära porträttenskildrar olika aspekter av sjukdom, vård och vara anhörig och ramas inav återkommande korta inslag från en psykakut i Sverige och enföljetong från gruppen bakom närradiostationen Radio Totalnormal.
Det finns ingen mall för hur en person med diagnostiserad psykisksjukdom ska må, hur man blir frisk eller vem som kan råka ut för det.Men det finns hopp, det går att leva ett liv som man trivs med, och URlåter varje avsnitt ta upp frågor om återhämtning och omvärldensattityder. För det är oftast omgivningens okunskap och fördomar som ärdet allra svåraste att hantera."

tack feedback

Väldigt trevligt med positiv feedback, något som ni ofta skriver, tack så mycket :)

Här är en i mängden ;)

"Det här var en av de bästa sidorna jag läst på länge. Jag har arbetat inom och med psykiatri i 27 år. Jag har själv privat refarenhet av vänner och nära anhöriga som mått mycket dåligt, skadat sig själva och en del av mina gamla vänner som suiciderat. Jag bifogar en länk till en av mina bloggsidor. Kanske kan vara någon till hjälp.

MVH"

http://psykiatriutbildning.blogg.se/?tmp=15154129


Tackar, vi lägger in den i listan :)


Bort pt.2

Hejhej

Nu har en till video stängts ner. Om ni har något tips på fler kränkande videor så säg till.


Om du undrar hur dom tänker..
En kommentar till Youtube 2 som var rätt klockren med tanke på vad sånna här
idioter som lägger upp sånt här tänker och tycker om psykiskt sjuka..

"kräkningar mot psykiskt sjuka? VAFAN? HAHA.
Dem är ju för fan psykiskt sjuka av en anledning.
Man kan ju inte ens kränka dem?"


Ja. Så ser vissa människor på saken.

Tack alla för hjälpen, och fortsätt Flagga. (Hur gör man?)
Och kom gärna med tips om fler klipp som ska bort, bort, bort.


Youtube 1 (NEDSTÄNGD)
Youtube 2
Youtube 3
Youtube 4 (NEDSTÄNGD)
Youtube 5
Youtube 6 (NEDSTÄNGD)
Youtube 7
Youtube 8
Youtube 9
Youtube 10
Youtube 11
Youtube 12
Landet runt

Hejhej
Nu har äntligen hösten kommit med alla BA och läkare tillbaka från sina semestrar.
Hoppas ni får hjälp :)

Hjälp gärna dessa som efterlyst olika slags hjälp genom kommentar eller mejl.
Eller om det e nått annat...
psykiatrin@hotmail.com


♥ En person har en fråga om BUP Linköping, avd. 40. Vad tycker ni om er vistelse eller andra erfarenheter?


♥ "Hej!! Grym sida me mkt bra info!! Undrar om nån har några tips hur ja får tag på en seriös privat läkare i västra Sverige så man slipper all väntan!! Lite akut men trött på alla hycklare.. Ha de bäst alle sammans "


♥ "Hej! Jag läser till Vård och Stödsamordnare på Karlstad Universitet och just nu håller vi på med grupparbeten, och min grupp gör en fördjupning om Bipolär. Och nu undrar jag om det är någon som har denna diagnos som skulle kunna tänka sig att svara på några skriftliga frågor, självklart helt anonymt.
Det skulle även uppskattas om det fanns någon anhörig som skulle kunna svara på frågor om hur det är att leva tillsammans med en person som lider av denna diagnos, även det skriftligt och anonymt. Tack på förhand!

Om någon är intresserad så finns jag att nås på hanna_hk_89@hotmail.com "


RSS 2.0