Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

Ny medlem!

Kategori: Information

KOMMENTARER:

  • Marie säger:
    2012-05-02 | 12:36:01
    Bloggadress: http://konstenochmarie.blogspot.com

    Hej. Jag visste inte riktigt vart jag skulle skriva detta så jag skriver här istället. Jag heter Marie och har själv haft kontakt med psykiatrin i 8-9 år nu. Jag har fortfarande inte fått den hjälp jag behöver och har blivit felbehandlad många gånger. Jag går nu på Örebo konstskola och håller på med ett projektarbete om den negativa sidan av psykiatrin. Det hela kommer förmodligen presenteras som en konstutställning här i Örebro. Nu är det så att jag skulle behöva lite hjälp.. Jag undrar lite om det finns några läsare här från Örebro eller med anknytning dit som skulle vilja vara med och dela med sig av sina negativa erfarenheter. Antingen med namn eller anonymt. Så finns det någon som vill dela med sig av läkarkommentarer som får en att rycka på ögonbrynen, felbehandlingar, kränkningar, ignorans m.m. hör gärna av er till: [email protected]

  • tears and rain säger:
    2012-05-04 | 14:43:07
    Bloggadress: http://waterandrain,wordpress.com

    hej!

    Först vill jag bara säga att jag älskar att du börjat med bloggen igen, den har varit saknad!

    Sen ville jag bara säga att jag har bytt blogg, så jag undrar om du kan byta adress på länken?



    kram

  • Jessica säger:
    2012-05-25 | 01:21:22
    Bloggadress: http://diisorder.blogg.se/

    Hej, har följt denna blogg ett tag och läst om andras upplevelser samt hittat bra bloggar om psykis ohälsa. Jag vill gärna presentera mig och berätta lite om mig och vad jag bloggar om!



    Jag heter Jessica och är 20 år, jag har diagnosen borderline personlighets störning, ätstörning uns, blandad ångest och depressions tillstånd samt prat på schizoaffektiv störning. Jag bloggar om mina problem, skriver av mig och är öppen och ärlig om allt, lämnar inget utanför! Vill gärna ha kontakt med andra med liknande problem eller vem som helst i stort sett!



    Min blogg: www.diisorder.blogg.se

  • Therese säger:
    2012-08-09 | 19:00:18
    Bloggadress: http://www.theroadtoutopia.blogspot.com

    Hej! Therese heter jag. Diagnosticerad med bipolär 2 och ska även snart börja med en adhd utredning. Har varit sjukskriven i ett år, men hoppas snart kunna återgå till livet utanför mina fyra väggar ;) jag är lite ny inom denna bloggvärlden, har precis börjat blogga öppet och ärligt om min vardag för att få kontakt med likasinnade samt lyfta fram frågan om psykisk ohälsa och att få människor att inse att de inte är ensamma om att må dåligt. Att det inte är vare sig fult eller konstigt.



    Denna sida känns som någonting jag skulle vilja vara med på!



    kramar Therese



    bloggar på: www.theroadtoutopia.blogspot.com

    Svar: hej har nu skrivit in dig i ett inlägg :) Kram
    Läs här :)

Kommentera inlägget här: