Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

PSYKSPO

Kategori: Information

Fortsätter med lite inspiration:
 
Tips från en tjej...
 
 
"Jag självskadade i 10år, I 8-9 år höll jag det hemligt för mina föräldrar, men efter ett självmordförsök gick det inte att hålla hemligt längre. Såfort pappa fick reda på det (trodde han skulle skälla på mig) så gick han ut och köpte Sofia Åkermans bok om att självskada. Han sträckläste den boken och sedan kunde vi sitta och prata om det och han hjälpte mig på så många olika vis. Vill tipsa er självskadare där ute som har föräldrar eller vänner som inte förstår att köpa den boken till dem. Min pappa är en stark man som har lite svårt ibland att förstå saker som inte 'går att ta på'. men efter han läste den boken hjälpte han mig på så många olika sätt. Idag har jag varit självskadefri i ca 1 1/2 år. 
Skulle inte säga att jag är stolt över mina ärr. jag verkligen hatar dem! men jag känner inte att jag behöver dölja dem och skämmas över dem längre. de berättar bara en historia, om hur en ung tjej blev sjuk och illa behandlad. och som nu oxå visar att jag kom igenom det då de har bleknat en hel del nu."
 


OM EN TEATERGRUPP: 
Teaterföreningen KAOS1 presenterar: Imorgon ska Du bestiga Mount Everest - en pjäs om psykisk ohälsa.

KAOS1 består av regissör Theresia Holmstedt-Jensen samt skådespelerskorna i föreställningen Hanna Jokela och Marielle Gröndahl. Vi har tillsammans skrivit manus som är baserat på skådespelarnas egna erfarenheter kring psykisk ohälsa & vården, men även erfarenheter som andra personer upplevt, vi l
 

EN TEXT OM BÄLTESLÄGGNING!
 
 

 
 

INSPO.

Kategori: Information

Som bloggdrottningarna skriver om hetsträning och pumpa upp tuttarna.
Denna blogg lite före i tiden så vi inspirerar till nya bloggar med innehåll..
Kanske kommer innehåll en dag vara hett och inne.
Enjoy.
Nya medlemmar:
 
 
 

"
Hej!

Jag heter Ulrika och har alldeles nyss (igår) startat en blogg. Vet inte om det är denna adress man skriver till om man vill synas och dela med sig av sin blogg.
Min blogg heter Här & Nu. Jag har bl a en bipolär diagnos och syftet med min blogg är att synliggöra psykisk ohälsa. Det  är inget som ska gömmas undan.
Jag vill jobba för att minska fördomar och stigmatiseringen av psykisk ohälsa.
Min blogg adress: ullis.bloggplatsen.se

Tack på förhand!
/Ulrika"

En tjej med två bloggar:
(själv hade jag 4 st när jag hade psykiatrin.blogg.se ;D)
 

Flera bloggare i samma blogg:
 
Vi skriver i tema psykisk (o)hälsa, mest gällande vår egen?
Förtydligande - Vi söker fler som bloggar inom samma tema och som vill vara där för att stötta varandra. 

Sisters in Arms [and bros]