Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

Plutt

Kategori: Berättelser

Aww.. får massa söta kommentarer och har alltid fått bara positiva kommentarer.
Idag fick jag dock nån av mina psyk-vårdpersonal som inte vill stå för sitt namn.
Ni är pinsamma och vet ingenting om mig eller mitt liv. Thats all.
Ingen idé att skriva för jag raderar ändå pinsamma kommentarer hahahha.
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2013-12-22 | 18:43:04

    Åh, lite synd för jag hade gärna gett svar på tal på kommentaren. Du är snäll mot den som skriver, personen borde i mina ögon få stå för sin pinsamhet. Heja dig och jag tycker du gör en asbra grej i att hålla bloggen levande och peppa folk att se sin rätt och inte låta en vård, som borde finnas för alla som behöver, förminska dem. Min erfarenhet av vården visar på precis ALLT du skriver, och är vi två som upplevt det så finns där garanterat många många MÅNGA fler.
    Så, heja igen och det är ju bara för kasst att vården fortsätter öppna sin fula trut även där de borde kunna hålla näbben.

    Utan att veta vad du kommenterare skrev, VET HUT och fundera en stund på vem du jobbar för, vem psykiatrin finns för och vad du vill uppnå med ditt jobb. Och upprepa sedan din kommentar om den går i samma anda som dessa mål.

    Svar: haha tack, det där gjorde min jul :)
    Läs här :)

  • Wiilow [Foto Tankar Känslor] säger:
    2013-12-26 | 23:29:59
    Bloggadress: http://wiilow.blogg.se

    Det hade varit intressant att läsa vad "människan som jobbar för att hjälpa andra" skrev. Men förstår också att du tar bort den...hon/han vet själv nu att hon/han blev dissad och det värker nog hos hon/han lite nu. :)

    Svar: hehe jaa looosers ska inte få publicera nått här, det var ju personligt om mig också så man kan ju undra hur fan det går med sekretessen.. kram :)
    Läs här :)

Kommentera inlägget här: