Psykiatrin.blogg.se * 2008-2018

Den största bloggen om psykiatri 2008-2018. Nu nedlagd.

Suicide Rescue . se

Kategori: Tips till psykpatienter

 

Bra sida, kommer fler å fler sånna här.. top notch

 
 
Enligt sidan "Bolagsverket har den 20 december 2013 beviljat ett rikstäckande namnskydd av namnet Suicide Rescue till aktiebolaget Suicide Rescue i Sverige AB med organisationsnummer 556956-3595. Samtidigt harBolagsverket avslagit den överklagan som den gamla föreningens styrelse lämnat. Bolagsverkets jurister anser beslutet, som i enlighet med svensk lagstiftning inte kan överklagas, vara fattat korrekt och utom rimlig tvivel. Samtidigt väljer även Facebook och andra sociala medier att ge Johan Sjöholm som den ursprungliga skaparen av respektive användarkonto, ett fortsätta oförändrat ägandeskap. Organisationens olika sociala medier liksom denna webbplats (www.SuicideRescue.se) administreras av medarbetare inom Suicide Rescue som arbetar helt ideellt och inte har några andra vinstintressen än att rädda liv!"
 

KOMMENTARER:

  • Ann-Ki säger:
    2014-02-23 | 13:28:08
    Bloggadress: http://dobbitazz.blogg.se

    Det här är viktigt att sprida, därför har jag lagt till ytterligare en liten länk på min blogg till den här hemsidan!

  • C säger:
    2014-02-23 | 22:02:44
    Bloggadress: http://carro107.blogspot.se/

    Är jag den enda som blir måttligt imponerad av ett företag som har som syfte att tjäna pengar på psykisk ohälsa? Det är bara att läsa bolagsbeskrivningen som man hittar här http://www.allabolag.se/5569563595/verksamhet

    Svar: Är det sant? DÅ ljuger dom ju att de inte är vinstdrivande som de skriver på sidan, ska kolla upp detta.
    Läs här :)

  • Suicide Rescue säger:
    2014-02-25 | 18:16:12
    Bloggadress: http://www.suiciderescue.se

    Svar till Carro; Likt andra ideella föreningar och organisationer som ex.
    Svenska Naturskyddsföreningen, Världsnaturfonden WWF, Röda Korset, och idrottsföreningar som IFK Göteborg, AIK och Hammarby, bedriver även Suicide Rescue som ett komplement till vår ideella organisation, en del av verksamheten genom ett aktiebolag. Vi gör det för att b.l.a. underlätta sponsor- och partnerskapsavtal vilket i sin tur leder till större intäkter. Eftersom 100% av aktiebolagets vinst går till den ideella organisationen resulterar detta i att fler livsviktiga initiativ och åtgärder som förebygger självmord och räddar liv kan genomföras. Det tycker vi självfallet både är ett bra och ansvarsfullt ställningstagande!

    Det känns supertrist att du har fått en helt felaktig bild, och du är välkommen att kontakta oss om du känner osäkerhet eller har några fler frågor och funderingar här: http://suiciderescue.se/kontakta-suicide-rescue/

  • Synekdoke säger:
    2014-02-27 | 09:58:35
    Bloggadress: http://oceanandfirestorm.wordpress.com

    Hejhej!

    oceanandfirestorm.wordpress.com
    Nystartad blogg om schizoaffektivt syndrom, autism och ADHD. En vardagsblogg om ett liv som inte blev som det var tänkt, men där jag ändå försöker hitta nya vägar framåt.

    Länka gärna!

    Svar: okaj
    Läs här :)

Kommentera inlägget här: