Stockholm utnyttjade sökes

Söker patienter som blivit utnyttjade, haft förhållande / haft sex med mentalskötare i Stockholm samt poliser i söderort. 
Maila psykiatrin@hotmail.com anonymt
Försöker kartlägga ett par personer 

Kommentarer & Kärlek
Kärlek ifrån: Anna

Väldigt bra sida! Jag har levt med borderline sedan jag var 15 år, nu är jag snart 50 år. Kämpa på och försök vara så mycket så om möjligt med 'vanliga människor' så kan din egen sjukdom lite 'slipas ned'. Vad är sen vanligt...... Det absolut viktigaste är att ha ett arbete och ingå i ett sammanhang. Jag vill också bidra med ett namn till din lista på änglar i psykiatrin; Sven Karlsson som tyvärr är död men länge hade mottagning på Jungfrugatan i Stockholm. Han fattade direkt vad man menade. Saknar honom mycket.

Svar: tack :)
Läs här :)

2016-04-18 @ 22:39:38
Kärlek ifrån: tepto

Jodå, inskriven på St.Göran "visiterad" (i enrum + även en extra gång "för säkerhets skull" med orden "nu kommer jag att känna på dina lår, så att du inte har något i fickorna) samt "omstoppad"SIC! av lätt fetlagd svenne-banan gubb-varelse. Allt i enrum med honom, Han övade sig på övergrepp skulle jag säga, testade vad han vågade göra med makten. Sadist. Kommer att fortsätta. St.Göran ca 5 år sedan, handräckt av piketpolis. Vederbörande avfärdar avbrutet hängande finger på vänster hand med fnysning och kommentaren "det är bara en liten stukning". Låg och krälade och spydde på gokvet i ett väntrum med diverse existenser 10 timmar. Utsriven på förmiddagen efter. Inga pengar att ta mig hem. Fingret läkte fel, nu obrukbart. Du värdelösa människospillra. Men det hinner ikapp dej nu.

Svar: Shit detta måste ju ut! Malla mig på psykiatrin@hotmail.com
Läs här :)

2016-05-12 @ 23:25:41

Kommentera och ge lite kärlek

Ditt namn/nickname:
Förhindra demens

E-mejl (syns inte):

Blogg:

Dina värdefulla ord:

Trackback

Om bloggforumet:

Läs här / FAQ

Läs här :)

Jag vill förhindra självmord
! FAQ - Om bloggen
! Bloggar diagnos-indelade
! Stödpersoner via mail
! Kris & Stöd - lista
! Hur du anmäler
! Hjälp till självhjälp
! Tips till psykiatrin
! Förändrings-arbetet
! Kulturhörnan
! Svikna änglar
! Psykiatrins änglar


FÖLJ BLOGGEN VIA:
RSS 2.0